Bang & Olufsen hands free remote - Myx Magazine

Bang & Olufsen’s nieuwe Hands-Free Remote maakt streaming van muziek eenvoudig en stijlvol

Met de high-end afstandsbediening kies je met één enkele tik het juiste nummer.

Een afstandsbediening voor toegang tot uw muziek in uw huis zonder dat u uw mobiele apparaat hoeft te gebruiken. Geïntegreerd met touch screen display. Eenvoudig en intuïtief.

Eén druk op de knop – gemakkelijk en eenvoudig

Bang & Olufsen brengt al decennia lang topklasse luidsprekers en geluidssystemen op de markt, dus is het niet meer dan logisch dat het bedrijf een even hoogwaardige afstandsbediening zou ontwikkelen. Toch is het onwaarschijnlijk dat iemand een apparaat als de Beoremote Halo heeft zien aankomen.

Bang & Olufsen hands free remote - Myx Magazine
Bang & Olufsen hands free remote - Myx Magazine

Het nieuwste product van de Deense audiospecialist is een visueel opvallend apparaat met een rechthoekig aanraakscherm, omringd door een aluminium halo, dat tot doel heeft een comfortabelere luisterervaring te creëren dan ooit tevoren.

De Beoremote Halo wordt geleverd met een “afstandsbediening voor gemakkelijke toegang tot muziek”, volgens de website van het merk. Wat dit betekent, in het tijdperk van de streaming muziek, is dat het je toelaat om je favoriete nummers te selecteren zonder je telefoon uit je zak te trekken om een app te moeten openen. Je loopt er naartoe, het aanraakscherm licht op en bied je vier keuzeknoppen op basis van je gebruikelijke luistergewoonten. Vervolgens kun je met één enkele aanraking genieten van je favoriete album, afspeellijst of radiozender. Een paar extra knoppen openen vervolgens nog meer audiomogelijkheden voor je.

Bang & Olufsen hands free remote - Myx Magazine
Bang & Olufsen hands free remote - Myx Magazine

Heb je al een Bang & Olufsen-audiosysteem in huis, dan is het moeilijk om een elegantere manier van bedienen te bedenken. De afstandsbediening is specifiek compatibel met de Beolab-luidsprekers van het merk, waaronder de 34.000 Euro kostende Beolab 50, en de Beosound Shape via Beosound Core audiosystemen. Het werkt ook met de Beovision Eclipse en Beovision Harmony televisies, evenals met een aantal van de multi-room speakers van het merk, zoals de design-savvy Beosound Balance modellen.

De Beoremote kost 750 Euro, maar als u al een Bang & Olufsen geluidssysteem heeft, is de kans groot dat u zich niet verslikt bij het prijskaartje. Er zijn twee versies van het apparaat, een tafelstandaard of een wandmodel, beide verkrijgbaar in Natuurlijke, Messing of Bronzen Tint.

Bang & Olufsen hands free remote - Myx Magazine