Six Senses Ibiza organiseert Alma Festival: een combinatie van wellness, spiritualiteit en gemeenschap

Tekst & Foto’s: Six Senses

Van 3 tot 6 november 2022 introduceert Six Senses Ibiza een primeur in zijn soort, Alma, een driedaags festival gericht op spiritualiteit, welzijn en viering. Als "een zielsavontuur" brengt het een gemeenschap samen om een zinvolle manier te vinden om moderne spiritualiteit met elkaar te verbinden en nieuw leven in te blazen via een rijk programma van leuke en boeiende evenementen en workshops, livemuziek, artistieke uitvoeringen en culinaire ervaringen. De sprankelende baai van Xarraca in het noorden van Ibiza biedt de perfecte setting.

Festival Highlights

Hoogtepunten van het programma zijn onder meer inspirerende gesprekken met inspirerende beroemdheden zoals Dave Asprey, ‘de vader van biohacking’, wellnessworkshops met de internationaal gekoesterde welzijnsexpert Jasmine Hemsley en transformatieve trainingen met de oprichter van The Class, Taryn Toomey. Alma zal ook twee pioniers ontvangen die met succes meditatie en andere tools voor persoonlijke groei online hebben gebracht en gemakkelijk toegankelijk hebben gemaakt: Mindvalley CEO Vishen Lakhiani en CEO van de meditatie-app Calm, Michael Smith. Van verrassende kunstuitvoeringen tot sound healing-sessies, psychedelisch ademwerk tot seksgesprekken en de hele nacht dansen met lokale dj’s op het Disco Los Gatos-feest, Alma viert de spirituele en artistieke gemeenschappen van Ibiza en daarbuiten.

All about Community

Om het eerste Alma-festival van het resort in te luiden, ontvangt spirituele gids en mysticus Sah D’Simone gasten met een unieke welkomstceremonie, die de toon zet voor de komende dagen en een bloeiende festivalgemeenschap creëert. Bij Alma draait het allemaal om samenkomen voor gesprekken bij het haardvuur, ceremonies bij zonsondergang, workshops, gemeenschapsdiners en meer om elkaar te inspireren en ideeën te delen met toonaangevende stemmen in zelfontwikkeling en een eclectische crew van creatievelingen, artiesten en performers.

Het festival wordt afgesloten met een slotceremonie in The Beach Caves, Six Senses Ibiza’s nieuwste uitbreiding van het resort dat eerder dit jaar werd gelanceerd, en biedt een viering van alles wat Ibiza te bieden heeft – verfijnd en leuk met een passie voor entertainment, gemeenschap en feest.

Opening van het koude seizoen bij Six Senses Ibiza

Alma markeert het begin van het koele seizoen. Als een van de weinige resorts op de Balearen die open zijn tijdens de wintermaanden, nodigt het resort gasten uit om te genieten van de zachte en zonnige winter en biedt het een uitgebreide reeks meeslepende retraites, ervaringen en entertainment.

Pakket prijs

Alma-arrangementen zijn inclusief drie volpension overnachtingen bij Six Senses Ibiza, het festivalticket en meer. De tarieven per persoon beginnen vanaf € 1.950,-, voor twee personen vanaf € 2.805. Alle Alma-deelnemers ontvangen ook jaarlijkse eenmalige Calm- en The Class-abonnementen. Boekingen en informatie kunt u hier aanvragen.

“Biohacking gaat over het veranderen van je omgeving, zodat je lichaam doet wat je wilt. Spiritualiteit, spel, gemeenschap en zelfs seks zijn essentiële elementen voor jou om een voedende omgeving van overvloed te creëren. Ik ben vereerd om deze kostbare kennis te delen tijdens het Alma Festival in Six Senses op Ibiza. Tot op de dansvloer!”

Dave Asprey

“Ik ben verheugd om mijn 6-fasen meditatie-oefening en -methodologie aan Alma Festival-bezoekers te brengen, zodat ze de sleutels hebben om hun volledige potentieel te ontsluiten. De 6 Fase Meditatie is een radicale herziening van meditatie voor je moderne leven. Het maakt niet uit hoe druk, vatbaar voor een dwalende geest of allergisch voor de lotushouding je bent, de 6-fasen meditatie is geschikt voor absoluut iedereen, zonder uitzonderingen. Geen verveling, speciale ademhaling of ‘je hoofd leegmaken’ vereist.”