The Bluebird
Mix 30 ml The Lakes Elderflower Gin Likeur, 10 ml suikersiroop en 50 ml droge witte wijn in een mixglas. Zeef in een voorgekoeld Coupe-glas en garneer met een appelsien twist.

The R&R Highball
Vul een groot glas met ijs en voeg 50 ml The Lakes Rhubarb & Rosehip Gin Liqueur toe. Werk af met Fever-Tree Ginger Ale en garneer met een schijfje appel.
The Spring Punch
Vul een groot glas met ijs en voeg 40 ml The Lakes Rhubarb & Rosehip Gin Likeur, 20 ml Crème de Cassis, 20 ml citroensap en een scheutje suikersiroop toe. Roer goed en garneer met Fever-Tree Soda Water voor het garneren met munt en een citroentwist.

The Elderflower Fizz
Shake 50 ml The Lakes Elderflower Gin Likeur, 15 ml limoensap, 20 ml suikersiroop en zes muntblaadjes met ijs en zeef het fijn in een champagneglas. Werk af met mousserende wijn en garneer met een blaadje munt.
The Caramel Cola
Vul een groot glas met ijs en voeg 50 ml The Lakes Salted Caramel Vodka Likeur toe en Fever-Tree Madagascan Cola.

The Spring Punch
Vul een groot glas met ijs en voeg 40 ml The Lakes Rhubarb & Rosehip Gin Likeur, 20 ml Crème de Cassis, 20 ml citroensap en een scheutje suikersiroop toe. Roer goed en garneer met Fever-Tree Soda Water voor het garneren met munt en een citroentwist.