Artikels | Food & Drinks

Maak de lekkerste cocktails met The Lake’s Distillery

NONA June: het eerste Belgische non-alcoholische alternatief voor gin.

Escargots: de nieuwste delicatessen

Ambachtelijke chocolade: een explosie van smaken

Whisky, het nieuwe vloeibare goud

Cadeautips voor de hobbykok

De mooiste Vlaamse hot spots voor de feestdagen!

Moët & Chandon verlicht de feestdagen met het sprankelende bruisen van champagne & de vonk van het licht

Een passie voor perfectie: Bugatti en Champagne Carbon

The Macallan brengt nieuwe collectie uit om 60ste verjaardag James Bond te vieren

Smeg & Veuve Clicquot bundelen krachten om de 250ste verjaardag van het Champagnehuis te vieren

Nespresso x Pierre Hermé: Exclusieve koffies en Franse zoetigheden

Expect the unexpected bij hotel FRANQ

Le Relais de Bazel symboliseert een nieuwe hedendaagse hospitality beleving.

Wijn van Belgische oorsprong

Restaurant Lunet in Antwerpen opent officieel haar deuren

New Hotel Awards 2022: Dit zijn de winnaars van de eerste editie

De motor achter de Sergio Herman Group

Botanic Sanctuary Antwerp: een toevluchtsoord voor wie wil baden in luxe

Vier Día del Pisco Sour

Scoren met een winterse cocktail op het feestmenu

Dit drink je bij het kerstdiner

Truffel op het feestmenu

De meest stijlvolle cadeautips voor mannen

3*** & healthy food

Hotspots

Ontdek het fascinerende verhaal achter ‘s werelds meest exclusieve cognac

Dit dakrestaurant in Parijs trekt alle designregisters open

Duizenden flessen van ‘s werelds grootste privé whiskycollectie zijn nu te koop

De beste hotelontbijten ter wereld

Wegdromen tussen de Spaanse wijngaarden in Casa Rural a-ti

MYX praatte met Dmitriy Kuznetsov – Master mixologist en eigenaar van OpenRest