Automobili Lambotghini URUS - Myx Magazine

Gedurfde elegantie: Automobili Lamborghini presenteert de Urus Graphite Capsule

Bron: Automobili Lamborghini
Foto’s: met dank aan Lamborghini

Automobili Lamborghini presenteert de Urus Graphite Capsule, waarmee onderscheidende nieuwe mogelijkheden voor expressie in kleur en afwerking op de Lamborghini Super SUV worden gecreëerd.

Automobili Lambotghini URUS - Myx Magazine

De vier nieuwe matte kleuren voor het exterieur zijn trendy en toch subtiel, in wit Bianco Monocerus, zwart Nero Noctis en grijs Grigio Nimbus en Grigio Keres. De onderste delen van de auto rond de voor-, achter- en zijdorpels zijn allemaal in de matte carrosseriekleur uitgevoerd. Er worden vier glanzende accentkleuren aangeboden, oranje Arancio Leonis en Arancio Dryope, geel Giallo Taurus en groen Verde Scandal, waarbij de kenmerkende lijnen van de Urus op de frontsplitter, deurinzetstukken en achterspoiler worden geprononceerd en een gewaagd statement wordt gemaakt. De 23″ Taigete velgen, speciaal voor de Graphite Capsule, hebben ook de accentkleur, terwijl de uitlaat aan de achterzijde voorzien is van een nieuwe, speciale zwarte chromen afwerking. De Urus Graphite Capsule brengt het potentieel voor maatwerk naar een hoger niveau met meer dan 16 verschillende kleurencombinaties om zelfs de meest veeleisende klanten te plezieren.

Automobili Lambotghini URUS - Myx Magazine
Automobili Lambotghini URUS - Myx Magazine
Automobili Lambotghini URUS - Myx Magazine

Het interieur benadrukt de elegante en stijlvolle persona van de Urus Graphite Capsule en introduceert een donkere, geanodiseerde aluminium afwerking op het dashboard en de deurpanelen, met nieuwe matte afwerking van de carbonvezels. De accentkleuren van het exterieur zijn overgenomen in het interieur van de Graphite Capsule Urus en verrijken de bekleding met de contrastkleur in de lederen bekleding van de centrale tunnel, de inzetten van de stoelbolster, Q-citura stiksels en het geborduurde Lamborghini-logo op de hoofdsteunen. De geventileerde Alcantara stoelen zijn een exclusieve optie die alleen beschikbaar is op de Urus Graphite Capsule en de onlangs gelanceerde Pearl Capsule.

Automobili Lambotghini URUS - Myx Magazine
Automobili Lambotghini URUS - Myx Magazine

“De nieuwe Graphite Capsule onderschrijft de onnavolgbare veelzijdigheid van de Lamborghini Urus als de originele Super SUV: zijn kleur en styling is net zo aanpasbaar en veelzijdig als zijn aanwezigheid in elke high-performance en lifestyle omgeving”, aldus Automobili Lamborghini Chief Commercial Officer Giovanni Perosino. “Het inherente ontwerp van de Lamborghini Urus, met het DNA van ons supersportpatrimonium, leent zich voor een vrijwel grenzeloos potentieel voor het personaliseren van de kleur en de afwerking. De Urus Graphite Capsule is de nieuwste telg in de collectie om onze groeiende klantenkring de mogelijkheid te bieden hun individualiteit en levenswijze op hun Lamborghini te drukken”.

De Urus Graphite is beschikbaar vanaf 2021.
Aanbevolen retail prijs excl. btw: 186.134 Euro