BMW en Tomorrowland presenteren de wereldpremiere van de BMW iX1

Tekst & foto’s: BMW

Het aftellen naar 's werelds meest magische festival is eindelijk voorbij, het festival kan beginnen! Na bijna twee jaar afwezigheid is Tomorrowland eindelijk terug - en groter dan ooit te voren.

Sinds 2019 werkt BMW AG aan een internationale uitbreiding van zijn muziekstrategie, want muziek is wereldwijd een van de belangrijkste pijlers van BMW’s marketingmix. Het lokale partnerschap tussen BMW Belux en Tomorrowland wordt uitgebreid naar Europees niveau met unieke mogelijkheden voor andere activatiecampagnes tot gevolg. Half juni begon de muzikale reis op Brussels Airport met het ongebruikelijke thema van een “Magical Forest by BMW”. Er werd ook een grootschalige Call-To-Action-campagne opgezet via het Tomorrowland-platform, met een enorm bereik van meer dan 15 miljoen volgers.

Een boodschap van positiviteit en duurzaamheid voor de festivalgangers

Een uniek ontwerp voor een unieke auto en een uniek festival! Het bijzondere aan de BMW iX1 x Steve Aoki is dat hij alle wensen en verlangens van de festivalgangers met zich draagt. Hiervoor werd een speciale webpagina gecreëerd om een persoonlijke “Message Of Joy” te delen – een boodschap, een gevoel of een positieve gedachte over de toekomst om met de wereld te delen #UNITEDINJOY. Sommige van deze boodschappen werden gebruikt om het design van de bekleding van de auto te bepalen – allemaal met de creatieve input van BMW friend en internationale DJ, Steve Aoki.

De BMW iX1 x Steve Aoki met zijn unieke design zal gedurende de 3 weekends van het festival in het BMW Magical Forest staan. De BMW stand zal voor alle bezoekers toegankelijk zijn. Zij kunnen de auto bekijken, foto’s of video’s maken, en zelfs deelnemen aan een actie ter plaatse.

Tomorrowland vindt plaats in de weekends van 15-17 juli, 22-24 juli en 29-31 juli 2022.

Het festival is volledig uitverkocht, inschrijven voor de wachtlijst kan via https://www.tomorrowland.com/en/festival/tickets