Agenda

omslag agenda website

Aankomende netwerk diners

We zijn verheugd om je uit te nodigen om deel te nemen aan MYX Business, waar netwerken en zakelijke groei samenkomen. Wij verwelkomen ondernemers van alle achtergronden en sectoren om deel te nemen aan ons netwerk. Of je nu een georganiseerde professionele bent of aan het begin van je ondernemersreis staat, MYX Business biedt kansen voor groei, leren en netwerken.

Neem gerust een kijkje op onze eventpagina voor meer informatie over deze evenementen en om een idee te krijgen van wat MYX Business te bieden heeft.

Inschrijvingen worden afgesloten zodra het maximale aantal deelnemers is bereikt. Dit betekent dat wie zich het eerst inschrijft, verzekerd is van een plaats. Daarnaast zullen we ervoor zorgen dat er geen twee deelnemers met dezelfde specialisatie worden samengevoegd. We streven naar diversiteit in onze tafelgesprekken, zodat je de kans hebt om te netwerken met professionals uit verschillende branches en expertisegebieden.

We kijken uit naar jullie aanwezigheid op onze aankomende evenementen en naar de voortzetting van onze waardevolle verbindingen binnen het MYX Netwerk. Als je vragen hebt of assistentie nodig hebt bij het inschrijvingen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Hieronder vind je de aankomende evenementen waar je aan kunt deelnemen.

2023

Ontdek de kracht van ondernemersconnecties tijdens het laatste netwerkdiner van 2023, georganiseerd door MYX Business op 5 december bij ‘T Russelt in Diepenbeek. Als toegewijde netwerkcommunity brengen we gedreven ondernemers samen, stimuleren we lokale business opportuniteiten en bevorderen we ondernemerschap. Met beperkte plaatsen benadrukken we de noodzaak om snel in te schrijven. Mis deze kans niet om deel uit te maken van onze no-nonsense community van duurzame contacten die groei gunnen. Inschrijven kan via onze website voor een avond vol waardevolle connecties en ondernemersinspiratie.

2024

Binnenkort meer...