De Voorspoed - restaurant - Myx Magazine
We doen niet mee met hippe trends
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter

De Voorspoed typeert zich in de eerste plaats door de herkomst van zijn gerechten. We halen onze inspiratie namelijk uit de keukens van Catalonië, Andalusië met zijn Moorse invloeden, en de vegetarische gerechten van de oostelijke Méditerranée.

De Voorspoed - restaurant - Myx Magazine

Ook doen we niet mee met hippe, en dus vergankelijke, trends. Bij ons vind je toegankelijke en tijdloze gerechten. Pretentieloos en zonder al te veel franjes, maar wél diep van smaak en trouw aan de plaats waar ze oorspronkelijk bereid werden. Bekijk ons menu van de laatste jaren en u zal er een enorme variatie aan tapas, Catalaanse bereidingen, Marokkaanse tagines en vegetarische Libanese recepten vinden.

De Voorspoed - restaurant - Myx Magazine
De Voorspoed - restaurant - Myx Magazine

En we durven al wel eens een feestje geven …

Verder onderscheidt De Voorspoed zich door zijn specifieke wijnkeuze. Op onze kaart vindt u uitsluitend Spaanse wijnen. Alle regio’s en appellaties uit zowel Atlantisch, Continentaal als Mediterraan Spanje komen wisselend als kaartwijn en suggestiewijn aan bod. Bent u een liefhebber van Terra Alta, Empordà, Toro, Cigales, of eerder Ribera del Duero? De Voorspoed zal u voor elk van deze gebieden een mooie wijn kunnen aanbieden.

Hier vindt u alvast een impressie van onze eerste Wine & Dine avond.

Contact

De Voorspoed
Mechelsesteenweg 13
2640 Mortsel
+32 3 458 59 66