RE:DESIGNED
Het leven is beter in leder van RE:DESIGNED

Alle ogen gericht op de accessoires. Het Deense merk RE:DESIGNED biedt alles wat je nodig hebt om je outfit van top tot teen af te maken. De finishing touch. De kers op de taart. Het label doet denken aan de Scandinavische designtraditie en brengt functie en elegantie met succes in evenwicht om hoogwaardige accessoires voor dagelijks gebruik te creëren.

RE:DESIGNED is met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen en brengt een super veelzijdige collectie verfijnde accessoires samen die elke vrouw in haar garderobe nodig heeft. Denk aan tassen en laarzen, maar ook aan sneakers en riemen.

RE:DESIGNED

De collectie omvat alle belangrijke stijlen, van oversized tassen en fanny packs tot western laarzen en luchtige sandalen, waarbij een perfecte balans wordt gevonden tussen essentiële stukken en on-trend items. 

Het merk werkt met kwalitatief hoogwaardig leder, variërend van karakteristiek met een authentieke uitstraling en aangepaste vintage stijlen tot elegant zacht en een zware buff kwaliteit. Go wild, stay humble. Benadruk een ensemble of verzacht het. De keuze is aan jou.

RE:DESIGNED
RE:DESIGNED

Contact

RE:DESIGNED
Haagweg 444
4813 XG Breda
Nederland
+31 (0)76 522 3186