Maserati Antwerpen - Myx Magazine
Een Italiaanse geschiedenis. Een wereldwijd icoon bij Maserati Antwerpen

Toen de gebroeders Maserati in 1914 de Officine Alfieri Maserati oprichtten in het hartje van het Italiaanse Bologna, konden ze niet vermoeden welke gevolgen deze oprichting op wereldschaal zou hebben.

Alfieri, Ettore, Ernesto en Bindo: vier broers, verenigd door dezelfde ontembare passie voor auto’s en motoren. Hun verbeeldingskracht, hun enthousiasme en hun knowhow waren de pijlers voor wat zou uitgroeien tot een internationaal merk, dat alom bekend staat als een symbool van automobiele uitmuntendheid.

Maserati Antwerpen - Myx Magazine
Maserati Antwerpen - Myx Magazine

Maserati is vandaag de dag een internationaal merk, aanwezig op zeventig markten. In tegenstelling tot andere autoconstructeurs is Maserati er bij de ontwikkeling van zijn auto’s in geslaagd om traditie te verzoenen met innovatie, verleden met toekomst, geschiedenis met verbeelding. Maserati is diep geworteld in de Italiaanse traditie maar richt zijn blik stevig op de toekomst.

Als officiële Maserati verdeler voor de provincies Antwerpen en Limburg streven wij, dag in dag uit, naar een unieke, persoonlijke en kwaliteitsvolle dienstverlening. Praten met ons cliënteel is daarom van het grootste belang en daartoe zijn we steeds bereid, in een persoonlijk gesprek of via telefoon. U kan steeds rekenen op een warme en persoonlijke verwelkoming.

Vandaag stellen wij met trots ons nieuw paradepaardje voor: de Maserati MC20

Maserati Antwerpen - Myx Magazine
Maserati Antwerpen - Myx Magazine
Zin in meer inspiratie van en voor ondernemers? Schrijf je dan in op onze maandelijkse MYX Nieuwsbrief!
Myx Magazine
It's all in the myx!

Contact

Maserati Antwerpen
FMA NV
Maserati Antwerpen
Ertbruggestraat 108C
2110 Wijnegem
+32 3 828 54 00