FiveUnits - Antracite.com - Myx Magazine
FIVEUNITS is niet zomaar een merk

… het is een niche. Met het hoogste niveau van precisie, comfort en stijl heeft FIVEUNITS een nieuw aspect aan de mode toegevoegd, waardoor de droom van het creëren van cutting-edge design dat naadloos in elke garderobe past, werkelijkheid is geworden.

Of je nu een gepolijste of provocerende look wilt hebben, onze essentials zullen een paradoxaal gevoel overbrengen, het verenigen van mode en functie zoals je het nog nooit gezien hebt.

FiveUnits - Antracite.com - Myx Magazine

FIVEUNITS heeft een enorme populariteit gekregen sinds de lancering in 2008, en stond al snel bekend om zijn perfecte silhouetten en moeiteloze stijl. Met een passie voor jeans en broeken, begon FIVEUNITS aan een reis in een meedogenloze zoektocht om fashion forward design te combineren met perfecte functionaliteit. Deze missie werd volbracht met een toegewijd en ervaren ontwerpteam om collecties van directe oplossingen voor elke outfit te creëren.

FiveUnits - Antracite.com - Myx Magazine

In het hoofdkwartier van FIVEUNITS in Kopenhagen blijft het bruisende designteam zich richten op het creëren van eigentijdse en flexibele stijlen, als eerbetoon aan het traditionele kleermakerswerk en het omarmen van de moderne vrouwelijkheid. Elk ontwerp is gebaseerd op een liefde voor detail en ruwe elegantie. Naast de vier jaarlijkse collecties, dragen ze vier kenmerkende items, die universeel vleiend en inspirerend zijn. Dit zijn de meest verkochte ankerstukken, gekoesterd door haar klanten voor hun duurzame design en ongedwongen luxe.

FiveUnits - Antracite.com - Myx Magazine

FiveUnits gallery

Contact

FiveUnits
Haagweg 444
4813 XG Breda
Nederland
+31 (0)76 522 3186