Elvine - Antracite.com - Myx Magazine
Elvine is the maker of jackets

ELVINE
… is the maker of jackets.
Sinds de lancering van haar allereerste jas wordt het uit Göteborg afkomstige ELVINE geassocieerd met de ultieme kwaliteitsjassen die met de nodige kennis, veel vakmanschap, en nog meer passie worden gemaakt.

Elvine - Antracite.com - Myx Magazine

…is incredibly innovative.
ELVINE steekt veel tijd en energie in het vinden van nieuwe stoffen, verbeterde fits, slimme oplossingen en verrassende details om steeds een nieuwe up-to-date jacket in de winkelrekken te kunnen hangen.

…cares about quality.
In any way. Iedere ELVINE-jas wordt met grootste zorg samengesteld, zodat deze vele malen langer dan een seizoen meegaat. Daarbij draait het om de juiste looks, maar ook om het sourcen van de beste materialen én om duurzaamheid.

Elvine - Antracite.com - Myx Magazine

…is earth-friendly.
Het label werkt sinds jaar en dag uitsluitend met dezelfde partners die gelijke waarden hanteren ten aanzien van arbeidsomstandigheden, dierenrechten, milieuvriendelijkheid en andere belangrijke ethische kwesties.

…has an attractive price range.
De jassen van ELVINE kunnen gezien worden als échte investment pieces. Ze gaan vanaf €250 en reiken tot €340

Elvine - Antracite.com - Myx Magazine
Elvine - Antracite.com - Myx Magazine

…designs for a future.
Met flink wat respect voor onze planeet brengt ELVINE blijvende functionaliteit. Een jas hoeft dus niet ieder seizoen te worden vervangen en wordt zoveel mogelijk gemaakt van duurzame materialen. Een belangrijke stap die we binnen de fashion industrie kunnen en vooral ook moeten zetten ten behoeve van het milieu. ELVINE denkt aan de toekomst.

…works with the country’s finest.
Op Nederlandse bodem hangt ELVINE inmiddels al vele seizoenen in de rekken van verschillende toonaangevende winkels zoals Baretta, van Dijk, Boucle, Westside, van Tilburg en de Bijenkorf.

…attracts a customer that likes their product more than their sales.
ELVINE brengt een prachtproduct dat we graag op waarde schatten. En dus zien wij geen enkele reden om in het seizoen aan afprijzen te doen. Je zult ELVINE daarom nooit vóór 15 november of vóór 15 juni in de sale zien hangen.

Elvine gallery

Contact

Elvine
Haagweg 444
4813 XG Breda
Nederland
+31 (0)76 522 3186