Stijlvolle totaalinterieurs bij Charrell Home Interiors.

Hoe we wonen heeft een grote invloed op ons welbevinden. In een mooi interieur, dat perfect past bij je persoonlijke smaak, voel je je gelukkig en ontspannen. Met de stijlvolle meubelen van Charrell Home interiors, die je volledig naar wens kan personaliseren, maak je van je huis een echte thuis.

Tekst: Maxine Detaellenaere

Charrell Home interiors staat al meer dan 20 jaar bekend voor haar exclusieve interieurcollectie, een persoonlijke service en totaalinrichtingen op maat. Wanneer je hun prachtige toonzaal in Geel binnenwandelt, word je omgeven door duizenden vierkante meter aan wooninspiratie. “De toonzaal is ingericht in tal van kamers en leefruimtes, waardoor je je gemakkelijk kan inbeelden hoe je favoriete stukken er bij jou thuis zouden uitzien”, vertelt zaakvoerder Yannick Breckpot. “Bovendien staat er een team van ervaren interieurarchitecten voor je klaar die je vrijblijvend helpen bij het kiezen uit ons uitgebreide aanbod aan zitbanken, kasten, stoelen en tafels.” Ook op de website van Charrell Home Interiors kan je heel wat inspiratie opdoen. Niet alleen vind je er het merendeel van de collectie terug, maar je kan er ook tientallen bijzondere interieurs van tevreden klanten bekijken. 

Op maat van je interieur
Bij Charrell Home Interiors kan je terecht alle mogelijke losstaande meubels en decoratie. De collectie wordt gekenmerkt door elegante stukken in een eigentijdse en hedendaagse stijl. Alle meubelen zijn verkrijgbaar in tal van standaardmaten, maar ze kunnen ook op maat gemaakt worden, zodat ze naadloos samengaan met je eigen interieur. Daarnaast zijn ze beschikbaar in een zeer ruime waaier aan luxueuze stoffen en houtsoorten die gemakkelijk onderling combineerbaar zijn. Zo ben je verzekerd van een exclusief interieur, dat helemaal bij jouw persoonlijke stijl past. 

 

Charrell’s Angels
Krijg je liever professionele hulp bij het inrichten van je droominterieur? Goed nieuws: bij Charrell Home Interiors staan de Charrell’s Angels voor je klaar, ervaren interieurarchitectes die thuis bij je langskomen. Zo kan je gemakkelijk inschatten wat je echt nodig hebt en wordt er rekening gehouden met de meubels die je al hebt. “Het is soms niet gemakkelijk om een mooi geheel te maken met je nieuwe aankopen en de reeds aanwezige meubels. Wij zijn er dan om te helpen”, aldus Yannick.

Atmooz
Enkele jaren geleden zag Atmooz het levenslicht, de ‘dochter’ van Charrell Home Interiors. Dit eigentijdse merk van verlichting en decoratie is verkrijgbaar in beide winkels en wordt daarnaast ook online verkocht. “Het zijn producten met een stijlvolle uitstraling, maar met een zeer betaalbaar prijskaartje”, legt Yannick uit. “Momenteel bestaat het aanbod uit ruim 200 hanglampen, staande lampen, bijzettafeltjes en decoratie in een hedendaagse stijl, maar binnenkort wordt de collectie uitgebreid naar 400 producten.” Hou daarom zeker de website Atmooz.be in de gaten en laat je inspireren!

 

Kantoren en horeca
Ook je werkruimte verdient een mooie look, of dat nu bij je thuis is of op kantoor. Want werken in een aantrekkelijke omgeving maakt gelukkiger én productiever. Tegenwoordig is een standaard kantoortafel en bureaustoel niet langer van deze tijd. Charrell Home Interiors richt naast residentiële woningen ook kantoren in en geeft ze een smaakvolle uitstraling. Zo kan je samen met je werknemers op een aangename manier werken en vergaderen. Daarnaast verzorgt Charrell Home Interiors ook de inrichting van restaurants, bars en hotels. “Wij richten ook horecazaken in met meubelen uit onze Charrell-collectie en verlichting van Atmooz. Dat zijn altijd erg leuke projecten”, glimlacht Yannick.

Praktisch
De winkel van Charrell Home Interiors is gelegen in Geel (Vossendaal 10) en is ook open op zondagnamiddag. Surf snel naar charrell.be voor meer informatie.

Zin in meer inspiratie van en voor ondernemers? Schrijf je dan in op onze maandelijkse MYX Nieuwsbrief!
Myx Magazine
It's all in the myx!

Contact

Charrell Home
Hoofdkantoor
Charrell Home Interiors NV
Vossendaal 10
2240 Geel
+32 (0) 14 58 71 93