Myx Magazine kopen

myx_compositie_2020_magazine_fin

MYX magazine een bron van informatie en inspiratie die jou zal fascineren! We geven een mix van de leuke dingen in het leven. Ons magazine verschijnt vier keer per jaar en brengt verdieping in content over business, luxury en lifstyle.
Dit met de mooiste fotografie en design strelen we eerders oog. MYX heeft een exclusief en hoogwaardig bereik met een bewezen bewaarfunctie. We mixen lifestyle, human interest en business thema’s tot een inspirerende en bruisende cocktail die smaakt naar meer.

We laten zien dat zakendoen een passie is die meeslepend kan zijn gemaakt voor trendgevoelige Vlaamse ondernemers en levensgenieters die vooruit willen in het leven en hierbij graag geïnspireerd worden. Voor business en pleasure is MYX the place to be

Neem nu
een MYX abonnement
en ontvang een gift
ter waarde van €50,- !

Myx Abonnement

Met 4 spraakmakende MYX magazines krijg je niet alleen een mix van boeiende artikels voor veel leesplezier thuis, maar ook met 1 druk op de knop toegang tot interessante promo’s, kortingen, acties, producten en diensten. What’s not to like?

Doe het jezelf of een dierbare cadeau en word lid van onze community.

Jaarabonnement van € 80
4 x Magazine t.w.v. € 60
Myx Playlist on Spotify
Keuze uit deze welkomstcadeaus (twv € 50):

  • Cadeau 1: EEN UNIEKE WATERFLES GLACIAL gegraveerd met het MYX logo. Leuk te weten dan voor elke verkochte fles schenkt GLACIAL ook €1  aan WWF – Voorbeeld flessen en uitleg
  • Cadeau 2: SPREKENHUS FRAGRANCE DIFFUSER GEURSTOKJES – 150 ML – Check Sprekenhus
  • Cadeau 3: SPREKENHUS HYDRATING BODY LOTION – 236 ML – Check Sprekenhus

Zomer editie #21

In het zomer nummer van MYX mag u zich verheugen op het dubbelinterview van onze wereld bekende Thomas Pieters samen met ooit wereldbekende reclamemaker Guilaume Van der Stighelen. Zij delen een passie: de golfsport bekender maken bij een breder plubliek.

Na een jaar zonder reizen mogen we weer. Donder in de Delta… we nemen je mee naar Botswana, een onmetelijk prachtig natuurgebied.

Verder onder meer een interview met Steve Brouwers en Sofie Van De Velde delen als koppel een passie voor alles wat ze doen, sterrenkok Peter Goossens versus Bartel Dewulf. Geert Allaert een vaste waarde in de vlaamse muziek wereld, die tal van beroemde musicals en wereldsterren naar ons land haalde.

MYX – the place to be!