Myx Magazine kopen

myx_compositie_2022_magazine_72dpi

MYX magazine een bron van informatie en inspiratie die jou zal fascineren! We geven een mix van de leuke dingen in het leven. Ons magazine verschijnt vier keer per jaar en brengt verdieping in content over business, luxury en lifstyle.
Dit met de mooiste fotografie en design strelen we ieders oog. MYX heeft een exclusief en hoogwaardig bereik met een bewezen bewaarfunctie. We mixen lifestyle, human interest en business thema’s tot een inspirerende en bruisende cocktail die smaakt naar meer.

We laten zien dat zakendoen een passie is die meeslepend kan zijn gemaakt voor trendgevoelige Vlaamse ondernemers en levensgenieters die vooruit willen in het leven en hierbij graag geïnspireerd worden. Voor business en pleasure is MYX the place to be

Neem nu
een MYX abonnement
en ontvang een gift
ter waarde van €35,- !

Myx Abonnement

Met 4 spraakmakende MYX magazines krijg je niet alleen een mix van boeiende artikels voor veel leesplezier thuis, maar ook met 1 druk op de knop toegang tot interessante promo’s, kortingen, acties, producten en diensten. What’s not to like?

Doe het jezelf of een dierbare cadeau en word lid van onze community.

Jaarabonnement van € 60
4 x Magazine t.w.v. € 60
Myx Playlist on Spotify
Keuze uit deze welkomstcadeaus (twv € 35):

  • Cadeau 1: EEN UNIEKE WATERFLES GLACIAL gegraveerd met het MYX logo. Leuk te weten dan voor elke verkochte fles schenkt GLACIAL ook €1  aan WWF – Voorbeeld flessen en uitleg
  • Cadeau 2: SPREKENHUS FRAGRANCE DIFFUSER GEURSTOKJES – 150 ML – Check Sprekenhus
  • Cadeau 3: SPREKENHUS HYDRATING BODY LOTION – 236 ML – Check Sprekenhus

Myx #5 Lente 2022

Peter Adams, ondernemer en medeoprichter van landschapsarchitectenbureau Avant Garden, vertelt MYX over zijn bloeiende carrière in de wereld van tuin- en landschapsarchitectuur die hem telkens opnieuw professionele voldoening schenkt en over zijn virtuoze passie voor de meeslepende klanken van de flamencogitaar.

MXY sprak ook met Inge Devroey, de enige Belgische danseres van de Moulin Rouge! We nemen je mee in de wondere wereld van het spektakel, professioneel, detaillistisch verzorgd, maar ook van de ijzeren, haast militaire tucht die er backstage heerst!

Is Wellness de nieuwe luxe?

 Het valt niet te ontkennen dat gezondheid en wellness zowel vandaag als in de nabije toekomst dé grote consumententrends zijn. Myx zocht voor u uit waar deze significante tendens vandaan komt, tot welk consumentengedrag het leidt en hoe uw bedrijf er het best op kan inspelen. Ga mee met MYX op zoek naar een gezonder en gelukkiger leven.

Voor ieder wat wils in de nieuwe MYX.

Beluister ook de myx-afspeellijst om in de juiste myx -mood te komen. Je vind ze op spotify MYX #5 Lente 2022 of scan de QR code.

MYX – the place to be!