Myx Magazine kopen

myx_compositie_2022_magazine_72dpi

MYX magazine een bron van informatie en inspiratie die jou zal fascineren! We geven een mix van de leuke dingen in het leven. Ons magazine verschijnt vier keer per jaar en brengt verdieping in content over business, luxury en lifstyle.
Dit met de mooiste fotografie en design strelen we ieders oog. MYX heeft een exclusief en hoogwaardig bereik met een bewezen bewaarfunctie. We mixen lifestyle, human interest en business thema’s tot een inspirerende en bruisende cocktail die smaakt naar meer.

We laten zien dat zakendoen een passie is die meeslepend kan zijn gemaakt voor trendgevoelige Vlaamse ondernemers en levensgenieters die vooruit willen in het leven en hierbij graag geïnspireerd worden. Voor business en pleasure is MYX the place to be

WhatsApp Image 2022-07-12 at 12.09.59 PM

Neem nu een 
MYX abonnement en 
ontvang een Glacial Waterfles
t.w.v. €35,- !

Myx Abonnement

Met 4 spraakmakende MYX magazines krijg je niet alleen een mix van boeiende artikels voor veel leesplezier thuis, maar ook met 1 druk op de knop toegang tot interessante promo’s, kortingen, acties, producten en diensten. What’s not to like?

Doe het jezelf of een dierbare cadeau en word lid van onze community.

Jaarabonnement van € 60
4 x Magazine t.w.v. € 60
Myx Playlist on Spotify
EEN UNIEKE WATERFLES GLACIAL gegraveerd met het MYX logo. Leuk te weten: voor elke verkochte fles schenkt Glacial €1 aan WWF. Voorbeeld flessen en uitleg

Keuze uit deze Glacial bottle kleuren (twv € 35):

  • Matte black 

  • Matte navy 
  • Teak wood 
  • Black marble
  • Blue metallic 
  • Pink diamond
  • Black leopard 
Vermeld bij de bestelling jouw kleur naar wens achter jouw naam.

Myx #6 feesteditie 2022

Met dit ontwerp van onze speciale “feesteditie” vieren we dubbel feest met twee prachtige covers! Myx neemt je mee en verwent je in dit nummer met vele geneugten en tips om in deze mooie periode nog meer te beleven en te genieten.

Geniet samen met ons van de prachtige foto’s van de kunstfotograaf Frank De Mulder! Lees het exclusief interview dat hij gaf aan MYX. 

Het dubbelinterview van Pieter Peerlings & Laura Noben. Hij is een befaamd architect, zij een beroemd haar- en make-up stylist. Als koppel delen ze de liefde voor schoonheid, exclusiviteit en geluk!

We laten je genieten van het lekkerste vloeibare goud: whisky en hoe je dit echt als goud kan beleggen! 

MYX ging op bezoek met onze nationale operatrots sopraan Elise Caluwaerts. Ze schittert in operahuizen in Shanghai, Sydney, Kopenhagen, Rostock, Bazel, Zurich, Beijing en uiteraard in eigen land. 

Dit en nog veel meer lees je in deze uitgave van MYX-magazine. Strijk je neer in die sofa met een goed glas en geniet van ons feestnummer!

Beluister ook de myx-afspeellijst om in de juiste myx -mood te komen. Je vindt ze op spotify MYX #6 Feesteditie 2022.

MYX – the place to be!